Pilotele din puf – zero alergii si confort maxim

Mediul poluat si toxic in care traim face ca tot mai mute persoane sa aiba alergii semnificative. Unele dintre cele mai obisnuite tipuri de alergii sunt alergia la praf, la fel ca si alergia la pene. Ambele sunt extrem de importante pentru ca modifica stilul de viata si cerintele atunci cand vine vorba despre alegerea lenjeriei de pat, nu numai ideale ci si sanatoase.

Pentru persoanele care au astfel de alergii cea mai buna optiune o reprezinta fara doar si poate pernele si pilotele din puf, preferabil de gasca. Pe de alta parte factorul comoditate si confort nu este nici el de neglijat atunci cand optam pentru pilote puf. Acestea sunt in primul rand foarte fine si netedete la atingere (spre deosebire de cele din pene), evident si in functie de materialul care acopera umplutura din puf. Poate fi vorba despre bumbac sau chiar matase dar si multe alte amestecuri mai mult sai mai putin naturale. Iata de ce este important sa verificati atent eticheta produsului atunci cand faceti o astfel de achizitie. Dincolo de confort si sanatate, si aspectul financiar este important, astfel ca pilotele din puf sunt inainte de toate o investitie importanta. Desi pretul lor poate fi considerat unul ridicat, este la fel de adevarat ca pilotele si pernele din puf sunt foarte durabile in timp, sunt mai elastice si nu se pot rupe sau deteriora usor, asa cum o fac pilotele cu alte umpluturi.

Pe de alta parte, o pilota din puf va da tot timpul un aspect pufos si imbietor patului, pentru ca puful de gasca nu se taseaza, nu face cocoloase inestetice si lipsite de confort, ci tinde sa isi revina la forma naturala si sa isi pastreze calitatile. Atentie la densitatea umpluturii atunci cand alegeti o pilota din puf, pentru ca este foarte importanta atat pentru confort cat si pentru aspect. Exista pe piata de asemenea si variante de amestecuri cu puf de gasca, asa ca asigurati-va inca o data ca cititi bine bine eticheta produsului.