Organizarea casei cu sacii de vidat

Din ce in ce mai multe familii resimt astazi lipsa spatiului in locuintele personale. Desi bugetul este cel care nu permite intotdeauna achizitionarea casei pe care ne-o dorim, si inmultirea numarului de membri ai familiei este responsabila de marirea gradului de ocupare al spatiului liber din casa. Astfel, ajungem ca un spatiu de care altadata ne bucuram pentru un hobby personal sa se transforme in spatiu de depozitare. Haine pentru iarna, pilote, huse de schimb pentru masina sau pentru canapele, haine vechi ale copiilor, haine pe care nu le mai purtam... toate se aduna de la anotimp la anotimp sau de la an la an si schimba aspectul casei transformand-o intr-un depozit.

O solutie ideala pentru organizarea casei in aceste conditii sunt celebrii saci din plastic care se videaza si incap perfect in orice spatiu mic. Fie ca optam sa ii amplasam in lada de sub pat, in sifonier sau pe sifonier din lipsa de spatiu, in debara sau intr-un raft pe balcon, optiunea de a folosi saci vidat este una ideala din mai mute puncte de vedere. Desi pot avea capacitati de stocare mari, sacii de vidat ocupa spatii foarte restranse, fiind o solutie ideala chiar si intr-o garsoniera. Avantajul lor este acela ca vin pe dimensiuni diferite, astfel ibcat pot fi adaptati la dimensiunile oricarui spatiu de depozitare. De asemenea, este de mentionat faptul ca nu sunt deloc greu de utilizat si oricine o poate face, atat timp cat dispune de un simplu aspirator pentru curatenie, cu care se videaza sacii inainte de sigilare.

Un alt avantaj este acela ca protejeaza continutul de praf sau de umezeala. Pe de alta parte, daca alegem la un moment dat sa transportam acesti (si va trebui sa o facem la un moment dat) saci spatiul ocupat in masina va fi mult mai eficient de gestionat.