Lazile frigorifice va ajuta sa depozitati in siguranta orice tip de alimente

Conservarea alimentelor si modul in care alegem sa le folosim pot dicta cat de sanatosi suntem si cat de mult putem sa ne ferim de infectii. Producatorii de electrocasnice si aparate frigorifice stiu deja cat de importanta este sanatatea noastra si au incercat mereu sa vina cu produse revolutionare care sa ne fereasca de infectii digestive si de bacterii daunatoare intregului organism. Inainte sa gasim pe rafturi tot felul de articole si aparate electrocasnice cu diverse utilitati depindeam in mare masura de un banal frigider, insa astazi putem sa congelam alimentele mai bine cu o lada frigorifica de la rombiz.ro.

Cu garantii extinse si transport gratuit, lazile frigorifice vandute de magazinul online Rombiz sunt eficiente, au caracteristici deosebite si vin de la cei mai buni producatori de pe piata, parteneri ai firmei amintite. Lada frigorifica Gorenjez FHE 301 W va poate ajuta sa congelati rapid legumele pentru iarna sau carnea proaspata cumparata pentru Craciun, volumul net de 290 de litri fiind mai mult decat suficient pentru depozitarea alimentelor necesare unei familii intregi. Pentru ca se incadreaza la clasa energetica A+, consumul de energie electrica pe an este de doar 280 KWh, controlul temperaturii este usor si se face prin intermediul afisajului cu led, agentul de racire e R600a. Modelul vandut de Rombiz are un compresor si o electrovalva, functie de supercongelare si semnalizare atunci cand temperatura optima de congelare nu mai e atinsa. Aranjarea alimentelor in lada orizontala este foarte simpla gratie celor trei cosuri din sarma, poate functiona fara curent pana la 50 de ore, iar clasa climatica e N-T-SN-ST.

Poate fi pozitionata oriunde gratie dimensiunilor sale potrivite pentru orice camera, are maner incorporat si nu face zgomot mult. Daca preferati un produs romanesc aveti la dispozitie oricand modelul Arctic O29+, cu spatiu de depozitare de 284 litri, autonomie de 67 de ore fara curent, clasa energetica A+ si capacitate de congelare de 17 kg pe 24 de ore. Termostatul reglabil si yala pe maner, dar si tavita separatoare, impreuna cu garantia extinsa de 36 de luni va garanteaza un randament perfect si o pastrare impecabila a alimentelor.