Amenajeaza casa cu bani putini folosind idei simple si creative

Dupa ce ati cumparat casa perfecta pentru familia dvs. trebuie sa incepeti sa o transformati in locuinta dvs., sa o personalizati astfel incat sa reflecte personalitatea si modul dvs. de a fi. La capitolul amenajari case se pot face foarte multe in ziua de astazi avand in vedere ca pe piata sunt foarte multe variante de materiale si suporturi pentru orice idee care o aveti. Cand plecati la drum si vreti sa amenajati o casa, prima data va indreptati atentia asupra peretilor. De preferat sa fie varuiti cu lavabil sau tapetati, insa ca sa obtineti ceva si mai frumos puteti sa varuiti un perete intr-o culoare diferita.

Alaturi de un var de calitate, pe perete e bine sa puneti poze inramate cu familia, ramele trebuie sa fie cat mai colorate, iar unde e un singur perete gol e bine sa pozitionati o oglinda, care da volum camerei si va permite sa va aranjati oricand sunteti prin preajma ei. Daca vreti sa faceti schimbari in camere unde e deja varuit si peretii arata bine puteti muta mobila, piesele mici, comode, masute, poti fi revopsite in galben, de exemplu. Ca sa schimbati complet designul corpurilor de mobilier cel mai simplu este sa lipiti autocolante cu motive inspirate din lumea vegetala sau din geometrie. Cu doar cateva perne colorate si niste huse de canapea sau fotoliu puteti schimba complet casa si respectati si tendintele din amenajari case. Vasele decorative si veioza pot fi puse pe parchet, perdelele noi din voal sau din materiale prin care trec razele soarelui pot fi colorate pentru a da un aer nou camerei unde sunt amplasate.

Panza de sac se poate pune in loc de perdea si tot cu ea se poate bricola casa intreaga. Avantajul panzei consta in schimbarea culorii luminii si a atmosferei din camere. Pentru cine bea cafea zi de zi, un loc ideal unde sa o savurati in tihna poate fi facut simplu cu un scaun balansoar si un pled, o masuta din fier forjat si o jardiniera cu plante. Daca lucrati de acasa e bine sa renuntati la biroul pompos si sa folosit o masa simpla, fara prea multe obiecte mici pe ea care v-ar putea distrage atentia. In acest fel, aveti costuri minime la amenajare si efecte maxime, sporind eleganta spatiului in care va desfasurati activitatile zilnice.