La ce vor fi reduceri de Black Friday 2015?

In fiecare an, cele mai bune reduceri de Black Friday 2015 sunt oferite de marile magazine online si offline care au si cele mai mari cifre de afaceri. Este adevarat ca exista si magazine mai mici care au discounturi bune la anumite articole si produse, insa nu se compara cu cele puse la bataie de marii retaileri.

In 2015 vor fi si mai multi participanti la Black Friday asa ca veti avea de unde alege. Magazinele de fashion vor aplica reduceri de pana la 30% sau 50% la orice produs, inclusiv la produsele deja reduse, in unele cazuri, altele vor oferi reduceri consistente la articolele vestimentare create de branduri celebre. Vor fi reduceri de Black Friday 2015 si la tinute speciale pentru club, la accesorii, la fustite, imbracaminte si incaltaminte pentru barbati si femei, copii, la haine de dama, imbracamintea sport si accesorii. Pe partea de IT, multimedia, gadgeturi pentru toata familia, retailerii deja au anuntat reduceri masive la aparatura foto, accesorii, electronice de calitate, insa exclusiv online, la tablete, laptopuri, tefelefoane, televizoare, sisteme audio, electrocasnice etc. La capitolul jucarii si articole pentru copii, reducerile sunt ca de obicei la tot felul de jocuri Lego, electronice, tablete, jucarii tipice anumitor varste, jucarii educative-care au de obicei reduceri mai mari, de pana la 70%. Se mai adauga si reduceri de Black Friday 2015 la carucioare, scaune sau masute speciale pentru micuti. Alte reduceri vom vedea la ceasuri, genti si parfumuri, lenjerie intima, genti, ceasuri, bijuterii, dar si la carti, produse pentru casa, baie sau gradina, mobila, altere, decoratiuni, cosmetice, extensii par sau la produse de igiena.

Ca sa prindeti toate aceste reduceri trebuie sa aveti conturi pe toate site-urile participante, sa stiti sigur ce va doriti si sa plasati comenzile cat mai rapid. La final nu va ramane decat sa asteptati firma de curierat care va va aduce coletul cu produsele comandate.