Ce putem sa purtam cu niste colanti ca sa fim la moda?

Colantii sunt un accesoriu vestimentar care poate fi purtat foarte bine si vara si iarna. Sunt eleganti, au materiale foarte bune pentru piele, se muleaza pe corp, insa nu sunt recomandati persoanelor mai plinute. Vara sunt ideali pentru ca ne permit sa ne miscam in voie, iarna ne tin cald si pastreaza caldura in zonele unde e nevoie mai mult de ea. Totusi, colanti ieftini sunt folositi de femei mai ales vara, atunci cand e foarte cald si pielea picioarelor trebuie sa respire, sa existe imbracaminte cat mai comoda.

De multe ori, putem sa atragem privirile unora pe strada pentru simplul fapt ca nu am stiut cum sa asortam colantii corect cu alte obiecte vestimentare. In general, colantii nu sunt pantaloni si nu au cum sa mearga purtati cu bluze pana in talie. O pereche de colanti ieftini merge foarte bine cu un pulover, o camasa sau cu fustele scurte, dar toate trebuie sa treaca de solduri. Foarte bine merge in ultima vreme combinatia dintre colanti si cardiganul lung. Pentru iarna, colantii merg doar cu bluza rochie si pulovar rochie, insa nu trebuie sa fie inchisi la culoare. Colantii pot avea insa imprimeuri, pot sa fie din denim si sa aiba nuante metalice. Puloverele crosetate care trec de solduri si cizmele cu talpa mare, groasa, sunt ideale atunci cand vrem sa asortam corect colanti ieftini. Se poarta si colanti din piele asortati cu ghete, se pot gasi oriunde, modelele sunt diferite, pentru orice gusturi, culorile sunt si ele variate.

Dar colantii se pot purta si seara sau la birou, insa ei sunt ideali la tinute casual de strada. In concluzie, colantii se poarta doar cu cizme lungi, ghete sau incaltaminte in ton cu aspectul casual al vestimentatiei. Nu trebuie sa va fie frica sa experimentati, insa evitati culorile stridente si combinatiile prea fistichii pentru a nu intoarce pe strada toate privirile si a starni zambete.