O vacanta in Grecia la cele mai mici preturi e tot ce ai nevoie ca sa te relaxezi

Soare, multa distractie, multe zone de vizitat si o multime de atractii turistice cu specific. Iata doar cateva dintre caracteristicile pe care Grecia le foloseste cu succes an de an pentru a-si atrage turistii si a obtine venituri consistente din turism. O vacanta grecia 2015 nu este nici prea scumpa si nici prea luxoasa, insa este exact ce va trebuie dupa jumatate de an in care ati muncit din greu si ati pus si un ban deoparte pentru concediul mult visat, alaturi de familie.

De ce o vacanta grecia 2015? Pentru ca marea este mereu curata, plajele sunt amenajate si au nisip fin si auriu, numai bun de-o plimbare cu picioarele goale, livezile de maslini sunt deosebit de primitoare si mirosul este deosebit de puternic si placut. Relieful este foarte ofertant, sunt stanci pe care se pot practica diferite sporturi, iar oamenii din Grecia sunt primitori, dornici sa impartaseasca din traditiile lor milenare si mereu pregatiti cu bunatati locale. Calatoria spre insulele grecesti se face cu feribotul, asa ca intreaga familie se poate bucura de o priveliste uimitoare, vilele si apartamentele au si piscine in apropierea lor, iar mancarea este de-li-cioa-sa-branza, fripturi traditionale la gratar, salate cu mult ulei de masline proaspat, natural, preparate cu specific pe care neaparat trebuie sa le incercati.

Copiii nu au cum sa se plictiseasca in Grecia pentru ca exista locuri de joaca amenajate, mini cluburi sau programe de animatie, excursii la Atena, pe insula Hydra, unde va puteti distra parcurgand locurile superbe pe bicicleta sau pe un mijloc de transport… mai rustic, magarusul. Orice vacanta grecia 2015 ar trebui sa includa vizitarea peninsula Halkidiki, Muntele Sfant Athos, insula Thassos si plajele deosebite cu nisip parca desprins din filmele sf, Acropole, Delphi, Meteora, Rhodos, Kefalonia, Creta, Corfu sau Santorini. Preturile sunt mult mai mici ca in alte destinatii turistice, serviciile sunt de calitate, rezervarile se fac usor, iar pachetele turistice complete sunt cele mai cautate.

Daca va ganditi deja sa mergeti in Grecia, atunci trebuie sa stiti si ca perioada in care e bine sa stabiliti concediul e din luna mai pana la finele lui octombrie, temperaturile fiind de pana la 35 de grade constant, fara precipitatii abundente.