Calitate de top la preturi accesibile

Ori de cate ori cuvantul ieftin este folosit in contextul unei oferte, multi oameni presupun ca acest lucru inseamna produse ieftine fabricate prost sau low cost, iar linia de durabilitate a produselor poate fi scazuta. Dar Casio este una dintre companiile care au luptat pentru a schimba perspectivele consumatorilor. Din 1946, Casio a militat pentru fabricarea produselor si vanzarea lor la preturi relativ scazute. Aceste produse insa au fost bine facute si considerate produse de calitate.

Acesta a fost motivul pentru care popularitatea acestei marci a crescut vertiginos si cand ceasurile G-Shock au fost introduse in 1983, cererea a fost fenomenala. Chiar si astazi, un ceas G-Shock este unul dintre cele mai populare ceasuri dintre toate colectiile Casio. Ceasurile Casio G-shock sunt diferite de toate celelalte branduri de ceasuri in principal datorita durabilitatii lor. Un ceas Casio a fost creat pentru a rezista socurilor de orice fel, loviturilor, vibratiilor si caderii. Colectiile de ceasuri G-Shock se fac pentru a se potrivi sportivilor si excursiilor acestora. De asemenea, ele includ toate caracteristicile de baza necesare pentru a se potrivi unei aventuri: cronometru, cronometru cu numaratoarea inversa, lumina, iar toate ceasurile din aceasta colectie sunt de asemenea, rezistente la apa. Unele dintre cele mai populare ceasuri dintre cele oferite pe http://www.japora-ceasuri.ro/ sunt cele masculine si negre placate cu ion.

Aceste ceasuri au cuart, cadran negru, curea din otel inoxidabil, energie solara, calendar, semnal de timp, orar, pontaj atomic, incuietoare rezistenta, lumina de fundal si rezistenta la apa de pana la 200 de metri. Un alt model dintre cele mai populare ceasuri din aceasta gama sunt cele din colectia Titanum Caracteristicile acestui ceas includ cuart analogic, titan, cadran negru, curea din cauciuc de cristal mineral, catarama cu incuietoare, calendar, pontaj atomic, functii auto, economisire a energiei, manual de functionare si pana la 200 de metri rezistenta la apa.