Obtine un certificat energetic ieftin in maxim 24 de ore, simplu si eficient

Firmele de audit energetic pot sa practice preturi destul de piperate si va pot amana cu obtinerea unui certificat energetic ieftin, asa ca e mai bine sa apelati la un auditor energetic particular. Auditorul energetic va realiza pentru dvs. audituri si certificate energetice in conformitate cu normele in vigoare, fiind o persoana care va poate ajuta sa scapati de amenzi sau de invalidarea unor tranzactii imobiliare.

Certificatul energetic este obligatoriu daca se doreste vanzarea sau inchirierea locuintelor, asa ca fiecare cumparator va sti clar ce costuri implica locuinta, daca este izolata, daca are imbunatatiri termice. Incadrarea intr-o clasa energetica, cele mai bune fiind A si C, se face obligatoriu dupa ce a fost facuta o evaluare a performantelor energetice de catre auditorul energetic. In aceasta etapa vor fi analizate la fata locului toate instalatiile termice si caracteristicile cladirilor, dar si consumul real energetic anual.

A doua faza in vederea obtinerii unui certificat energetic ieftin e raportul generat pe baza observatiilor facute in locuinta si generarea unor solutii tehnice pentru a avea performanta energetica mai buna. La final se realizeaza raportul de audit energetic, care cuprinde tot ce s-a efectuat in locuinta, pasii care au fost urmati si rezultatele obtinute de auditor. Imediat dupa ce raportul e gata se poate elabora un certificatul energetic, care se elibereaza in maxim 24 de ore daca veti opta pentru serviciile oferite de energoauditor.ro.

Preturile pornesc de la 160 de lei, in Bucuresti incepand chiar de la 140 de lei. Pe tipuri de locuinte, situatia preturilor de pe energoauditor.ro se prezinta astfel: pentru garsoniere se plateste 140 ron, pentru apartamente cu doua camere 150 ron, pentru cele cu trei camere 160 ron, cele cu patru camere 170 ron. La case care nu depasesc 100 m2 suma platita pentru eliberare certificat energetic este de 300 ron, iar la suprafetele mai mari se negociaza.