Biciclete Cube colectia 2015

Bicicletele Cube sunt recunoscute pentru versatilitate si manevrabilitate, si prezinta toate calitatile pe care si le doreste un ciclist adevarat, sunt rapide, echilibrate, usoare, iar geometria si designul sunt de neegalat. Oricine alege o bicicleta Cube cu siguranta va avea parte de o performanta optima si o tehnologie de ultima generatie. De asemeni Cube a ridicat procesul de fabricatie si testare a bicicletelor la rangul de arta.

Iata cateva modele de biciclete Cube pentru anul 2015:

Bicicleta Cube Aim 26 2015. Acest model are aspectul unei adevarate biciclete mountain bike, incluzand un pachet de siguranta remarcabil. Cube Aim 26 este o bicicleta ideala atat pentru traseele off-road, cat si pentru mediul urban. Bicicleta Cube Access WLS 26 2015. Bicicletele Cube Access prezinta un cadru de aluminiu dur, o geometrie echilibrata, si sunt sigure si confortabile. De asemeni, componentele folosite pentru fabricarea acestui tip de bicicleta prezinta o calitate deosebita.

Bicicleta Cube Analog 27.5 2015. Daca esti in cautarea unui model de bicicleta rapid, dar echilibrat si eficient, atunci Analog 27.5 este alegerea perfecta. Modelele de bicicleta Analog intrunesc toate criteriile de performanta, datorita tehnologiei de ultima ora utilizata in fabricarea acestora.

Bicicleta Cube Acid 29 2015. Bicicletele Cube Acid sunt capabile sa faca fata oricarei provocari, datorita meterialelor de calitate folosite, a manevrabilitatii usoare si a componentelor performante.

Bicicleta Cube Stereo 120 HPA Pro 29 2015. Cadrul din fibra de carbon al bicicletelor Stereo ofera destula vitaza si siguranta pentru a castiga orice cursa. Cu o bicicleta HPA Pro vei mutea parcurge kilometri integi, avand siguranta deplina in fiecare din componentele sale. Pentru a gasi bicicleta Cube potrivita nevoilor tale, viziteaza Bikexcs.ro, si bucura-te de o gama larga de modele de biciclete, potrivite pentru toate varstele.

De asemenea, poti beneficia de ofertele si campaniile noastre de reduceri. Bike XCS recompenseaza intotdeauna clientii fideli!