Protejeaza-ti viata cu asigurarea auto cea mai buna de pe piata

Masina poate fi prieten si dusman, in acelasi timp. Prieten pentru ca te ajuta sa te deplasezi foarte usor pana la un hipermarket, pana la gradinita copilului sau chiar pana la rudele din Spania. Dar poate fi foarte bine si un dusman atunci cand ghinionul face sa te afli la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit, fix in fata altei masini.

Accidentele pot fi preintampinate foarte greu pentru ca nu stii niciodata cand se produc, exact cum se intampla si cu un cutremur. De aceea, brokerii de asigurari s-au gandit la siguranta conducatorilor auto si pasagerilor din masini si au lansat asigurari auto obligatorii pentru toate categoriile de soferi. Marea problema este ca pe piata actuala din Romania exista foarte multi brokeri de asigurari care practica tarife diferite, astfel ca alegerea celei mai ieftine polite este o misiune aproape imposibila. Cu o experienta de peste 15 ani, ROMASIG te scapa de alergatura si teama ca polita incheiata este mai scumpa decat altele prin oferirea unui calculator online integrat in structura site-ului http://www.romasig.ro/. Dupa nici trei minute de la introducerea datelor cerute, puteti compara foarte usor politele care pot fi incheiate de la 12 societati de asigurare, alegand-o pe cea mai ieftina dintre ele, rapid si sigur. In plus, fiecare dintre companiile care pune la dispozitie asigurari auto pot avea reduceri deja aplicate la polite, asa ca ofertele sunt cele mai bune pe care le puteti lua. ROMASIG negociaza in prelabil cu toti brokerii de asigurari indexati in calculatorul online pentru a garanta in permanenta cele mai bune preturi la asigurari auto. Inainte de a lua o decizie in privinta incheierii unei polite te poti consulta gratuit cu un reprezentant al echipei ROMASIG, la telefon, via e-mail sau discutand orice neclaratitati pe Chatul online sau pe Yahoo Messenger.

Ulterior cumpararii politei, in functie de intervalul pe care a fost incheiata, cu sapte zile inainte de expirarea sa vei fi contactat de ROMASIG pentru a nu omite sa refaci polita pentru a fi protejat in continuare de orice daune aparute in urma accidentelor rutiere. Numai in perioada aceasta poti beneficia si de o reducere de 5% din pretul politelor incheiate prin intermediul ROMASIG Broker de Asigurare. Ia cele mai bune decizii chiar acum doar cu http://www.romasig.ro/.