Soferia - boala grea

De cele mai multe ori, atunci cand ne zbatem in caldura de afara si cand avem foarte putin timp de ajuns undeva anume, atunci cand vrem sa parcurgem o anumita distanta cu masina fara a sta in inghesuaiala sau daca vrem pur si simplu sa nu stam cot in cot cu alte persoane, ideal este sa avem un automobil cu care sa ne deplasam in voie.

Nu toata lumea are masina, chiar daca toata lumea care nu trebuie detine un astfel de lucru (iar aici facem referire la tinerii teribilisti care nu de putine ori incurca soselele), insa atunci cand toti factorii par potrivnici, merita putin confort, alaturi de un rasfat cu masina de la rent car Sibiu, un serviciu de care nu trebuie sa te privezi. Ideal ar fi sa avem nevoie mai putin de masina si sa folosim mai mult mersul pe jos pana la munca, mersul cu bicicleta, sa avem grija mai mult de sanatatea noastra si sa ne axam pe mijlocul de transport in comun, insa acestea sunt doar cazuri ideale deoarece foarte multi oameni sunt dependenti de mersul cu masina, exact asa cum sunt altii dependenti de diverse substante halucinogene.

Partea buna cand mergi cu masina chiar daca este inchiriata sau daca este a ta, este desigur reprezentata de timp, de confort si de siguranta, mai ales daca esti sofer, ai viata in propriile maini, iar un lucru foarte bun mai este si faptul ca nu risti sa fii doborat de aglomeratie. Pentru unii insa a conduce o masina este un hobby, iar pentru altii un chin si pentru foarte multi, cel putin in ziua de azi, este o povara care a venit prin meserie. Insa cel putin pentru barbati, a conduce masini este un viciu, avand in vedere ca la volanul unei masini ei simt ca detin controlul.