Moda pentru toti

In prezent e la moda sa fii original, asadar stam si ne gandim ca daca a fi original este atat de important pentru toata lumea, atunci riscam sa cadem in banal, deoarece tendintele de exagerare sunt vazute ca si orginalitate, si toata lumea merge in acea directie. E un alt fel de a spune “fiecare e unic insa avem in comun unicitatea, deci suntem la fel”. Dar in moda nu se discuta nici despre logica si nici despre axiome de logica, ci numai de lucrurile cu adevarat importante si anume despre cele care vizeaza strict moda, strict elementele de fashion.

Probabil ca acum toata lumea se documenteaza pe internet despre ultimele tendinte si cum se imbraca vedetele pentru a putea fura cate o idee, cate un look nou, fresh, mai mult sau mai putin excentric, pentru a fi in pas cu moda si cu toate aspectele ei. Daca se poarta fustele scurte in vara asta, daca se poarta doar rochiile lungi cu imprimeuri florale mari, daca se poarta anumite culori sau daca trebuie sa uitam de tocuri si sa ne aruncam in papuci simpli de plaja, ne spun toti designerii, desigur fiecare cu parerea lui, pentru ca si in fashion este ca si in politica, guverneaza cel mai puternic si cei mai slabi executa.

Ei bine, ca sa arati ca si scoasa din cutie, nu trebuie sa urmaresti tot timpul stiri din moda, ci trebuie doar sa iti formezi putin bunul gust si sa ai incredere in frumusetea ta. Iar in cazul in care nu te prea pricepi la asortat de articole vestimentare, tine minte un sfat foarte important: simplitatea e regula de aur, astfel incat sa nu ai niciodata mai mult de trei culori pe tine si sa incerci sa nu adopti prea multe nuante ale aceleiasi culori. In rest, in moda, poti sa iti faci pur si simplu de cap.