Idei de manichiura pentru o vacanta la mare

Concediul la mare este specific perioadei estivale. Si cum orice femeie isi doreste sa arate impecabil la mare, exista trucuri care te ajuta sa-ti mentii manichiura intacta pe durata intregului concediu: foloseste oja semipermanenta, apeleaza la unghiile false cu gel sau cu acryl, foloseste culori deschise, unghii cu gel color etc.

Ca in orice domeniu, si in cel al manichiurii-pedichiurii exista tendinte si idei de pus in practica. Noi venim cu cateva idei de manichiura pentru o vacanta la mare:

Alege sa porti manichiura ombre sau manichiura in degrade – este un tip de manichiura care se poarta si care se potriveste de minune unui concediu la mare. Manichiura ombre da impresia de racoare, exact ce ai nevoie in zilele toride de vara, de la malul marii.

Poarta un costum de baie floral si completeaza-ti look-ul cu un model de unghii asemanator. Inspira-te din colectiile de moda sau printurile care au aparut pe covorul rosu.

Opteaza pentru manichiura stil nautical, perfecta si in acelasi ton cu atmosfera de la mare. Elementele precum ancorele, liniile verticale si franghiile pot fi utilizate pentru a oferi un aspect mai jucaus si complex compozitiilor.
Foloseste ca ornamente pentru unghiile tale accesorii specifice marii sau imprimeuri vesele. Culorile pastelata de albastru, roz si verde arata extraordinar in combinatie cu stickere, pietricele sau ornamente in forma de scoica, delfini, pestisori, stea de mare sau palmieri.

Nu vei da gres nici daca vei opta pentru nuantele neon. O manichiura cu nuante neon, accesorizata la un costum de baie in aceleasi nuante neon, iti va pune in evidenta bronzul.

Daca te-ai decis sa te ocupi singura de manichiura ta pentru concediul de vara, iti recomandam sa vizitezi si site-urile de profil pentru a te inspira si pentru a verifica daca esti in tendinte. Este important sa ai o manichiura care atrage privirile si care te pune in valoare. Poti achitiona numeroase produse pentru manichiura-pedichiura din cadrul magazinelor online, castigand astfel timp pentru a te pregati pentru concediul mult asteptat.

Pentru o vacanta la mare ar fi indicat sa alegi un model de unghii care rezista cel putin cateva zile. Unghiile sau lacurile de gel se dovedesc a fi optiunea perfecta daca iti place balaceala.