Buchete din flori de gradina

Cei care adora florile dar si designul interior, stiu ca florile de gradina arata la fel de bine intr-o curte frumoasa si ingrijita, dar si intr-un interior minimalist sau intr-unul clasic. Daca nu sunteti adeptul stilului clasic, cu ghivece in geamuri sau cu adevarate gradini de apartament, insa va place totusi sa aveti in casa flori care sa inveseleasca atmosfera  si sa o anime, iata care sunt principalele flori de gradina ideale pentru buchete de interior. Le puteti planta in propria gradina si apoi infrumuseta cu ele interiorul casei, sau le puteti cumpara de la comercianti, desi satisfactia va fi mai mare in primul caz.
 
Zambilele cresc din bulbi si produc flori deosebit de frumoase si de parfumate, incepand cu primele zile de primavara. Culorile in care sunt disponibile sunt foarte variate, de la nuante de roz, rosu, portocaliu, alb, galben si pana la mov si chiar albastru. Arata perfect atat in buchete de sine statatoare cat si in combinatii cu alte flori de primavara. Nu trebuie decat sa va puneti imaginatia la treaba.

Anemonele – unele dintre cele mai populare flori de gradina, foarte asemanatoare cu margaretele si cu nuante superbe, de la roz pana la mov, alb sau albastru. Atunci cand sunt taiate in mod corect, anemonele pot rezista in vaza si mai mult de o saptamana. Bujorii sunt ideali pentru aranjamente florale, data fiind amplitudinea lor, dar si faptul ca arata foarte bine si atunci cand sunt deschisi si boboci. Bujorii infloresc in nuante foarte frumoase de roz, mov, galben, alb sau bej.
 
Daliile sunt si ele dintre florile care va vor infrumuseta casa cu spectacolul de culoare oferit. Daca nu aveti in gradina dalii, nu ezitati sa descoperiti modele si culori superbe la officeflowers.ro. Daliile arata la fel de bine in vaza cum arata si in gradina si in jardiniera si va veti convinge de asta daca le veti da o sansa in propria casa.